Selasa, 22 Mei 2012

♥♥♥...aYam puLa...♥♥♥

...huh'...kalau tiap hari macam ni aku lebih suka jadi surirumah sepenuh masa...kenapa ada perasaan ini?...sebenarnya aku rindu SHAKIRA amat sangat...aku masih boleh terima berjauhan dengan en. asben tapi sungguh tidak sanggup berjauhan dengan SHAKIRA...padahal bukan jauh manapun...tiap hari jumpa juga kalau dibandingkan dengan en.asben...tapi rindu ini tetap tidak terubat...adoiii...

...jam2.30 subuh tadi SHAKIRA bangun bab awal sangat tido semalam...so,aku pun bangun laa temankan dia...sambil tengok rancangan kegemaran(babyTV) dia...tiba2 SHAKIRA bersuara "mummy...ayam...ayam"...hihi...mula2 dengar konpius juga aku...'mau makan ayam kaa budak ni pepagi buta?'...naseb baek laa aku dapat tangkap maksud SHAKIRA kalau tidak kompom aku daa ke dapur...

...ni dia ayam SHAKIRA...

little chick-babyTV
http://i2.ytimg.com/vi/iN7EOyNqLsQ/hqdefault.jpg


...daa jadi rutin SHAKIRA kalau tebangun subuh2...mesti cari 'ayam' ni...tapi pagi tadi ada ball jee....

little ball-babyTV
http://i3.ytimg.com/vi/Z5Vxqdim9qU/hqdefault.jpg

...haaa...bila nampak ball ni makin kerap kali laa pula perkataan 'ayam' kluar...tanya 'ayam' nya hilang ke mana laa tu...paa lagi aku pun bagi laa alasan yang logik sikit...'ayam bobom...masih tido lagi'....yaa laa pagi buta semua masih tido lagi KAMI dua beranak jee depan TV...hehehe...

...aiii...jam menunjukkan angka 4...tapi mata SHAKIRA masih segar lagi...aku pula risau kang tetido dalam pejabat...tidak lama lepas tu start daa ragam dia...biasala kalau nak tido tu mesti meragam dulu...aku pun letak laa SHAKIRA dalam ayunan tapi still nda boleh tido juga...

...last2 sumbat dengan cik B..baru laa tetido...mungkin bab ni makin kuat rindu aku sampai sekarang SHAKIRA still BF aku lagi...tapi aku rasa bila SHAKIRA tidak BF nanti betambah2 laa rindu ini...

...dan hasilnya hari ni aku p keja tanpa kiss dan fly kiss dr SHAKIRA seperti biasanya...bab dia telajak tido smpi jam9 lebi baru bangun...huhu...tidak sabar daa nii mau balik ruma...jumpa SHAKIRA...pastu peluk erat2,kiss puas2...mummy rindu...

...love u SHAKIRA...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ulasan:

BP Boy berkata...

haha biler melayan budak2, terpakse la lupekan program2 tv yg berkenan kan?? kartun jek manjang.. hehe

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

tu laa pasal...hikhik...daa lumrah namanya... ;p