Khamis, 21 Jun 2012

♥♥♥...SHAKIRA with kumbang-kumbangan...♥♥♥

...haaa baru dapat free time habiskan entri ni...sebenarnya last week lagi teperap...hihi...almaklumlaa,pagi keja menyempat jee terjah blog pastu sebelah malam layan SHAKIRA dan d hujung minggu pula adalah hari aku bersama SHAKIRA sepenuhnya...so that,bila ada free time baru laa dapat skodeng2 blog...bila agaknya daddy balik ni...huh'...

...ni aku kongsi sikit kumbang-kumbangan yang telah aku request dengan Sis Nadea...hehe...ari tu aku beli keychain STAR n MEOW2 daripada beliau...cute sangat sampai nda sanggup pula guna...takut kotor laa kan...so tersimpan kemas laa MEREKA...teruja tengok keychain tu laju jee aku request kumbang dengan smurfett...walaupun kumbang jee yang berjaya disiapkan,itu sudah cukup bermakna untuk aku...bab aku tau beliau daa cuba sedaya upaya untuk siapkan request aku...thanks so0 much yee...

^__*

...haa mula2 beliau buatkan kumbang ada kaki(yee laa kumbang memang ada kaki kan)...aku ngada2 trus request kumbang versi teda kaki pulaa...hehe...jadi laa kumbang-kumbangan cute ni...dan sangat terharu bila dapat free phone strap daripada beliau...again...TikQ(thank u) slang SHAKIRA...


^__^


...laju jee tangan SHAKIRA...


...sepa2 yang berkenan hasil jari jemari beliau bleh behubung terus dengan beliau yee...

Nadea Creation


^__^


...layann aksi SHAKIRA...

...S 4 6 8 S...

..."my,olong uca"...

...pening kumbang itu dibuatnya...

...bawa lari jauh2 takut Rayyan rebut...

...pusing lagi...

...haaa ni dia mangsa SHAKIRA...


...bapa juga jadi mangsa SHAKIRA...haha...dibuatnya kumbang tu macam spider...siap nyanyi lagi...

"abah-abah itam...nek...jati"


^__^

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

16 ulasan:

IntaNBerliaN berkata...

hihiii sweet je.. siap lari jauh2 lg.. hahha

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

cutenye kumbang2 tu...Kreatiflah..

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

cntiknya lady bird tu..

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

IntaNBerliaN : haha...takut sangat org ambik kumbang2 tu ;)

LiLy & YUI : haa...bkenan sila terjah blog beliau yee. ;)

farah.fauzi berkata...

hehee..comel lkumbang tuu..shakira pown comel..tekun jee dia maen hee~~

cendol berkata...

comel kumbang..haha nakal nye dia nak cari mangsa ye!

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

farah : baru dapat 'mainan' baru gtu laa jadinya...hehe

cendol : tataw laa..banyak benda sekeliling dia pun tapi bapa juga jadi mangsa...hihihi

nadea ramly berkata...

dear!! kumbang ituww..auww..sebab idea kumbang kamu, kite dapat 6 ekor tempahan kumbang yang same..heheh..sedang dihantar ke orang yang order. kikikikihh~

suke betol shakira yek. siap nyanyi lagiiii..comellllll! *geget pipi shakiraa..aumm..

miss fluffy berkata...

kumbang-kumbang..hihi blog mummy SHAKIRA pun ada kumbang-kumbang jugakk..heee^^

LYAfrina berkata...

mmg comel n kiut sgt ladybugs ni

~~oOpEt~~ berkata...

cute la lady bord tu :)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

nadea : waaa alhamdulilah...dear,daa buat tempahan bju nnt gtau ye :)

miss fluffy : hihi...jatuh hati dengan kumbang2 comel ;)

LYA & oOpEt : haaa...klu beminat,jgn lupa terjah blog beliau yee...hihi ;p

Eca Dwinky Asha berkata...

comel je kumbang tu..nmpk sgt akak minat ye..siap header + cursor pun kumbang...

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

Eca : ble laa d katakan bgtu...hehehe... ^_^

shark berkata...

nama anak kamoo seperti nama saya :)
ngeee
salam kenal :)

dady shakira berkata...

Askum sayang...abg saja nak cuba berjaya ka tdk ni abg nak comen!!!