Khamis, 28 Jun 2012

♥♥♥...trend SELUAR LONDEH...♥♥♥


...haa mari2...mau story ni...sebenarnya aku baru tau dan mungkin juga ramai yang daa tau...dan kepada mereka2 yang belum tau aku story sikit maksud tersirat trend seluar londeh ni...

...trend seluar londeh ni sebenarnya berasal daripada Amerika Syarikat di mana banduan yang inginkan seks akan melondehkan seluar mereka sebagai isyarat kepada banduan lain...

sumber: anak-anak negeri sembilan

...tengok fesyen ni pun semak jee mata memandang lagi2 bila tau maskud tersirat trend seluar londeh ni...cukup gelii okeh...




...we all know Malaysia tidak ketinggalan dengan trend ni...mungkin ada yang beranggapan trend seluar londeh ni fesyen 'hot' kan...tapi ada ka mereka yang berfesyen seperti ni tahu maksud tersirat fesyen ini?...cuba bayangkan sekiranya pelancong daripada Amerika datang ke Malaysia nampak fesyen seperti ini...apa yang mereka fikirkan?...

..."$%8&#@$%@#*"...



^
^
^
...haha...pelik tapi benar kan...tengok gambar atas ni...belt ada tapi still telondeh...motif ntah apa...


foto Stop The Sag


...thats all...mungkin entri kali ni agak sensitif...maaf bebanyak kepada sepa2 yang terasa...share benda baik tidak salah kan...untuk kebaikan semua juga...so, pa tunggu lagi...


"raise ur pants,raise ur image"


^__^


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ulasan:

Nora Karim berkata...

Memang ramai yang mengikut trend tapi tak tahu apa yang tersirat di sebalik trend yang diikut tu... haish!!

Fariz Reza berkata...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 110 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

masyiFadz berkata...

kelakar betul seluar zaman sekarg...eeehee

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

Nora : betul kan sis...klu cunn tu ok jga...ni sakit mata org nengok adalah...haha

Fariz Reza : Walaikumusalam...tenks bebanyak polo sni... :) akan terjah blog kamu...salam perkenalan dr mummy jga ye.. ^_^

masyi : macam2 kan...hehe

umie berkata...

tak senonohkan dieorang ni..apa yang nak ditunjukkan pon xtau la...

Salam perkenalan,saya follow awak yer..:-)

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

umie : a'aa xsenonoh kan...hehe...
salam kenal...tenks ye polo...polo kamu juga. ;)

IntaNBerliaN berkata...

alahaiiiii trend apa ntah cam gini.. pelik semacam..

miss fluffy berkata...

oh bru tau pe mksd seluar londeh tuh..emm terikut2 budaya barat tapi xtau apa mksudnye..

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

IntaNBerliaN : pelik tapi benar kan sis :)

miss fluffy : a'a...rasanya masih rmai yg xtau kan..atau mereka bt2 xtau juga...huhu

lelamaisara berkata...

aaaaa....tak suke tgok trend suar mcm ni..mcm ape je...

Prince of Noob berkata...

trend untuk gay boy... done follow u dear... btw jom join GA contest watak kegemaran kat sini boleh menang pen drive.

Ernie Widhyharti berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
LYAfrina berkata...

huhu..mcm2 kan..aritu trend seluar senteng la.. mcm2.. dulu2 dah ada trend ni..dh kuor balik.. bumi ni selalu berputarkan

♥ ...mummy SHAKIRA...♥ berkata...

lelamaisara : a'a...bt sakit mata je kan.

Prince of Noob : tenks invite join GA...insyaAllah...sy akan join bila ada kelapangan nnt ye :)

Ernie Widhyharti : tenks. :)

LYAfrina : macam2 kan...serius geli bla tau maksud TREND ni...